Welkom in de woordenwinkel

DE EERSTE VOLLEDIGE ZIN DIE IK OOIT HEB UITGESPROKEN BEVATTE VOLGENS OOGGETUIGEN AL TWEE BIJZINNEN. SINDSDIEN HEB IK MIJN MOND NIET ECHT MEER STILGEHOUDEN. IN 2007 GING IK WOORDKUNST STUDEREN OP HET CONSERVATORIUM VAN ANTWERPEN. IK PRESENTEER, SCHRIJF EN MAAK RADIO. EN NU HEET IK JE GRAAG WELKOM IN MIJN WOORDENWINKEL. LEES EN LUISTER HIER NAAR WAT IK MAAK.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s